product is purchased but not downloaded yet - page 4

Adedokun Adedeji
31
Adedokun Adedeji  
mge0rge:

SOLVED.

1.open data folder 2.once you open the data folder go back to the Terminal folder .3 once in the terminal folder go to the Community folder and delete everything in there ,restart mt4 and in mt4 go to terminal/market and login to your mql5 account and everything should work 

Hello pls can you help me out, I have the same problem I got a product and it will not install. 
Sergey Golubev
Moderator
118888
Sergey Golubev  
Adedokun Adedeji:
Hello pls can you help me out, I have the same problem I got a product and it will not install. 

Make sure -

  • that you have Internet Explorer the latest version installed on your PC (I am having version 11);
  • that you are using the latest build of Metatrader,
  • that you are login to Community folder using your login (adedokunadedeji) - not your email.
  • that your password is less than 10 characters (if your password is 10 or more characters - change this password; read this thread for information).

----------------

read post #1 for more options.

Issue in MT5 Storage/Cloud Protector/Community
Issue in MT5 Storage/Cloud Protector/Community
  • 2020.07.02
  • www.mql5.com
When trying to Utilize Cloud Protector i am getting "Incorrect Login/Password" in the Journal .Login + Pass are correct...
18026625 Uros Fischer
12
18026625 Uros Fischer  
mge0rge:

the indicator shows in the terminal /market /purchased but next to the install button it says "product is purchased but not downloaded yet" . When I click install nothing happens .

Am I doing something wrong here ?

I have the same problem! I solwe it!


I go to TERMINAL / MARKET / MAIN chose one of FREE products, click on it and download it

Than go to TERMINAL / MARKET / PURCHASED ; than I have under purchased both of them - the bought and the free one. I click on INSTALL button on the bought one and it works.

real_charlieb
14
real_charlieb  
I purchased an indicator from the website and when I tried to log into the community from the terminal I had the same issue: clicked install but nothing happened. I went back to the website logged in and went to my profile and went to the purchases section and saw that the user name that it was sent to was different than the one i was trying to log in with. Try using the username that is in the purchase section on your profile. This worked for me.