tampa
2047
tampa  

Extreme RSI

extreme-rsi.mq4

Files:
tampa
2047
tampa  

RSI channel

rsi_channel.mq4

Files:
Mladen Rakic
222675
Mladen Rakic  

Composite mtf rsi indicator : composite_mtf_rsi.ex4

________________

PS: the name has "mtf" in it on purpose - there is already an indicator that is called composite rsi which has nothing in common with this indicator. Compositing in this indicator is done combining values of rsi from different time frames. "Composite RSI", on the other hand, uses completely different calculation

[Deleted]  

Dear Mladen could you smooth the line please?

mladen:
Composite mtf rsi indicator : composite_mtf_rsi.ex4

________________

PS: the name has "mtf" in it on purpose - there is already an indicator that is called composite rsi which has nothing in common with this indicator. Compositing in this indicator is done combining values of rsi from different time frames. "Composite RSI", on the other hand, uses completely different calculation
Mladen Rakic
222675
Mladen Rakic  
rosalieone:
Dear Mladen could you smooth the line please?

rosalieone

Here is the smoothed version too : composite_mtf_rsi_smoothed.ex4

[Deleted]  

Thank you

I love smoothies

mladen:
rosalieone Here is the smoothed version too : composite_mtf_rsi_smoothed.ex4
Jan Fouquaert
586
Jan Fouquaert  
mladen:
rosalieone Here is the smoothed version too : composite_mtf_rsi_smoothed.ex4

Could you add some color to it too ?

Many thanks !

Mladen Rakic
222675
Mladen Rakic  
Wulong10:
Could you add some color to it too ? Many thanks !

Here is a version with color changes on slop change : composite_mtf_rsi_smoothed_1.01.ex4

Jan Fouquaert
586
Jan Fouquaert  

Thank YOU, Mladen !

Jan Fouquaert
586
Jan Fouquaert  
mladen:
Here is a version with color changes on slop change : composite_mtf_rsi_smoothed_1.01.ex4

I have a little problem with the RSI.

I mostly use 3 indicators in one subwindow in the M1 timeframe.

When I add the RSI to a subwindow, there is only a flat line and the box with the options on the right side is nowhere to be seen.

When I add another subwindow with the RSI and I click only the M1 button, the RSI that is together with two other indies appears without problem.

I don't know what causes this, maybe it's the MTF thing.

I do not really need that, I never use MTF, maybe a version without MTF would work better ?