VPS ?

To add comments, please log in or register
guido virescelli
814
guido virescelli  
hello, I have an Expert Advisor version that works well on "Tester", which works well on my personal terminal, "AutoTrading" ON, but that does not work on the "Hosting VPS". How is it possible.
Can someone help me?
Sergey Golubev
Moderator
106051
Sergey Golubev  
guido virescelli:
hello, I have an Expert Advisor version that works well on "Tester", which works well on my personal terminal, "AutoTrading" ON, but that does not work on the "Hosting VPS". How is it possible.
Can someone help me?

It may be because of the many reasons:

  • your EA is using dll and MQL5 VPS for MT4/MT5 is not supporting dll;
  • it may be some other issue related to the EA and so on.

Sergey Golubev
Moderator
106051
Sergey Golubev  

And this is just a general information about MQL5 VPS for MT4/MT5 - 

---------------- 

How to subscribe to VPS

Forum on trading, automated trading systems and testing trading strategies

missing signal trades

Eleni Anna Branou, 2017.04.10 09:50

Hello Nashy, below are the steps for implementing MQL5 integrated VPS:

1. Go to your account details in the Navigator window of your MT4 platform, right click in your account number or name and select the option Register a Virtual Server.

2. In the Virtual Hosting Wizard window that opens, the VPS with the lower Ping, ms value is presented automatically.

 


 

3. Select your payment plan for 1, 3, 6 or 12 months and click Next.

4. Tick the: I agree to the virtual hosting service rules and the auto renewal option below (if you want) and click Next. 




5. Complete your payment for the VPS Service

6. In the next window, tick the Migrate signal: account and settings option, click End and you are done.




Sergey Golubev
Moderator
106051
Sergey Golubev  

MQL5 VPS

(64-bit Metatrader only to use Virtual Hosting) 

Forum on trading, automated trading systems and testing trading strategies

MQL5.com VPS hosting

Slava, 2016.06.28 16:36

You can run multiple EAs on one virtual hosting server right now. Without additional pay.

Why do You want pay more money? There are no plans to multiply payments for virtual hosting


Forum on trading, automated trading systems and testing trading strategies

How to Start with Metatrader 5

Sergey Golubev, 2014.11.07 14:46

Why Virtual Hosting On The MetaTrader 4 And MetaTrader 5 Is Better Than Usual VPS

Renting a virtual server right from the MetaTrader 4 and MetaTrader 5 terminals is the optimal way to ensure uninterrupted work of your trading robots and Signal subscriptions. Essentially, it is an analogue of a VPS though it is better and more suitable for addressing needs and challenges that a trader comes across. The server can be rented straight from your MetaTrader. It takes only a couple mouse clicks for Experts Advisors, indicators, scripts together with Signal subscriptions and settings to be transferred to the virtual server. The Virtual Hosting Cloud network was developed specially for MetaTrader and has all the advantages of a native solution.

Certainly, there are alternatives to virtual hosting but a closer look reveals that they do not compete. The first thing that comes to mind is using a home computer as a budget option. It could work, however a stable internet connection and uninterrupted power supply are not guaranteed. A VPS can be rented from a suitable provider found on the internet. That could be feasible but it implies a manual search for a server having minimum latency with the required Forex-broker's. Such a puzzle does not suit everyone.

Sergey Golubev
Moderator
106051
Sergey Golubev  

Forum on trading, automated trading systems and testing trading strategies

Mt5 VPS

Slava, 2016.06.28 16:25

It must be 64-bit client terminal to use virtual hosting

2016.06.28 17:25:02.177 Terminal        MetaTrader 5 x64 build 1347 started (MetaQuotes Software Corp.)

Sergey Golubev
Moderator
106051
Sergey Golubev  
Sergey Golubev
Moderator
106051
Sergey Golubev  

Activations (Market with MQL5 VPS):

How to Prepare a Trading Account for Migration to Virtual Hosting 

Products purchased on the Market and launched on the chart are also moved during migration. They remain completely functional, and the number of available activations is not decreased. Automatic licensing of purchased products without spending available activations is provided only for the virtual terminal.

guido virescelli
814
guido virescelli  
Sergey Golubev:

It may be because of the many reasons:

  • your EA is using dll and MQL5 VPS for MT4/MT5 is not supporting dll;
  • it may be some other issue related to the EA and so on.

I have an error's message   "initialization failed" ... and then in the evening the EA have function again without error message ...
- The initialization comes from the EA, or/and, is there also on the VPS, his own initialization ?
- How long does hosting VPS need to boot a new version ?

gui.

Sergey Golubev
Moderator
106051
Sergey Golubev  
guido virescelli:

I have an error's message   "initialization failed" ... and then in the evening the EA have function again without error message ...
- The initialization comes from the EA, or/and, is there also on the VPS, his own initialization ?
- How long does hosting VPS need to boot a new version ?

gui.

I placed all the information about it which I know.
So, you can read and select/choose something about your case.
if not so - write to the service desk asking their advice for example.

--------------

As to me so it is impossible to help without any information available sorry.

--------------

Telepathic people are sleeping for now because the upper chakra is not yet opened sorry.

guido virescelli
814
guido virescelli  
ok, it's always a pleasure to read yours explanations ... thanks
To add comments, please log in or register