Düğme meydan okuması!

Vladimir Pastushak  

Grafikte 10 düğme var,

Görev: Düğmelerden herhangi birine bastığınızda, daha önce basılan düğme bırakılmalıdır. OnChartEvent kullanmadan bu sorunu nasıl çözebilirim?

Anatoli Kazharski  
Vladimir Pastushak :

Grafikte 10 düğme var,

Görev: Düğmelerden herhangi birine bastığınızda, daha önce basılan düğme bırakılmalıdır. OnChartEvent kullanmadan bu sorunu nasıl çözebilirim?

OnChartEvent() neden uygun değil?
Vladimir Pastushak  
Anatoli Kazharski :
OnChartEvent() neden uygun değil?
test cihazında çalışmıyor...
Ilyas  

Programın mimarisini (yapısını) bilmeden bir şey önermek zordur.

Örneğin, son basılan düğmenin adını (bir nesneye işaretçi) global bir değişkende saklayabilir ve bir sonrakine basıldığında öncekinin "durumunu" değiştirebilirsiniz.
Vladimir Pastushak  
Ilyas :

Programın mimarisini (yapısını) bilmeden bir şey önermek zordur.

Örneğin, son basılan düğmenin adını (bir nesneye işaretçi) global bir değişkende saklayabilir ve bir sonrakine basıldığında öncekinin "durumunu" değiştirebilirsiniz.
Görev basit, ilk mesajda anlatıldığı gibi... 10 tuş, birine basıldı, bir öncekine basıldı...
Anatoli Kazharski  
Vladimir Pastushak :
Test cihazında çalışmıyor...
Zamanlayıcıda, izlemeyi deneyebilirsiniz.
Vladimir Pastushak  
Anatoli Kazharski :
Zamanlayıcıda, izlemeyi deneyebilirsiniz.
Bir çözüm önerebilir misiniz?
Anatoli Kazharski  
Vladimir Pastushak :
Bir çözüm önerebilir misiniz?

Test cihazında uzun süredir grafik nesnelerle deney yapmadım, çünkü daha önce orada pek çok nesne oluşturulamadı.

Belki geliştiricilerin OnChartEvent ()'in test cihazında çalışmasını sağlama planları vardır? Servis masasıyla ilgilenmiyor musunuz?

Alexander Puzanov  

Test cihazındaki zamanlayıcı çalışıyor mu?

OnChart olayları oluşturmadan test cihazında bir düğmeye nasıl basarsınız? Programatik olarak mı?

Vladimir Pastushak  

Test cihazındaki düğmeler iyi çalışıyor, fare ile basılıyor...

OnChartEvent () planlandı ama ne zaman olduğu henüz bilinmiyor...

Neden: