MT4 terminal/MetaEditor >> Authorization failed on Linux and Mac systems (again)

To add comments, please log in or register
linux80s
173
linux80s  

Hi,

This very annoying error is here again. I cannot enter to my MQL account with the MT4 terminal (and MetaEditor): authorization failed.

The same problem happened already 1-2 months ago and then has been resolved by MetaQuotes.

Moderator, can you please contact with the Service Desk about this problem?

Thank you

Marco vd Heijden
Moderator
12735
Marco vd Heijden  

Are you referring to the trading terminal ? 

In that case i have tried both 4&5 and they both seem to be working over here.

linux80s
173
linux80s  
Marco vd Heijden:

Are you referring to the trading terminal ? 

In that case i have tried both 4&5 and they both seem to be working over here.

Which op system you have?

Yes, I'm referring to the MT4 terminal (and MetaEditor).

Files:
terminal.png 24 kb
linux80s
173
linux80s  

I can enter to my account by using a web browser, but the MT4 terminal and editor failed.

When I try to run the Cloud Protector, I get this:

Files:
Marco vd Heijden
Moderator
12735
Marco vd Heijden  

Yes that is working fine and i am on Linux 5.2.5-64 and Wine Version: 4.0-2

If you use the Webbrowser can you see the console log for errors.

Make sure the time and date on your system are correct.

You could make a new directory and only copy Terminal.exe and Metaeditor.exe to the new location and execute it from there.

Then it will start over with a clean environment and you can check if it works.

If it does you can then also transfer/copy the expert and indicator folders and etc.

linux80s
173
linux80s  
Marco vd Heijden:

Yes that is working fine and i am on Linux 5.2.5-64 and Wine Version: 4.0-2

If you use the Webbrowser can you see the console log for errors.

Make sure the time and date on your system are correct.

I don't understand exactly what you mean. I'm using Firefox, what is console log (I don't use WebTerminal, if you meant that)?

I am sure the problem is not on my side. Exactly the same issue was 1-2 months ago and MetaQuotes fixed it then. Now it is here again.

Marco vd Heijden
Moderator
12735
Marco vd Heijden  

No i meant the console log for the browser but don't mind it.

It's working here so i don't think there is a problem.

Like i said you could try to execute it from another location or make a new wine prefix.

linux80s
173
linux80s  
Marco vd Heijden:

No i meant the console log for the browser but don't mind it.

It's working here so i don't think there is a problem.

Like i said you could try to execute it from another location or make a new wine prefix.

I did not change anything on my system, and it worked well so far.

Then suddenly it failed. And this problem occured earlier. And MetaQuotes solved it.

Also, an other user (on Mac op sys) reported the same 3-4 days ago.

So, I am sure it is a central issue.

linux80s
173
linux80s  

I tried what you recommended, but no success.

It is a central issue.

Moderator: please report it to the Service Desk.

Thank you

Marco vd Heijden
Moderator
12735
Marco vd Heijden  

I just used the cloud protector on an EA without having any issues with it. 

The terminal also logs in just fine and shows my community account balance also in the log and there are no errors.

Maybe you are on a different build.

linux80s
173
linux80s  
Marco vd Heijden:

I just used the cloud protector on an EA without having any issues with it. 

The terminal also logs in just fine and shows my community account balance also in the log and there are no errors.

Maybe you are on a different build.

You mean different MT4 build? I'm using the build 1220, the latest as I know.
123
To add comments, please log in or register