Download MetaTrader 5
To add comments, please log in or register
The Market has more than 400 indicators. Try any of them!
thalassi
178
thalassi 2014.10.04 06:14 

A proprietary indicator runs fine on MT4 build 670 but crushes on build 711.

Any ideas please? 

SYED NAUFAL GADDAFI
1401
SYED NAUFAL GADDAFI 2014.10.04 06:21  
You need to recompile it.
thalassi
178
thalassi 2014.10.04 06:49  

Hi deusmacro,

 

I did recompile but unfortuately I still get not responding.

One more info that might help is that if I decrease the  Max Bars in History and Max Bars on Chart to 500 then it works fine.

On the other hand if I ncrease this number to 5000 let's say it crashes(NOT Responding).

Also, I run Windows 8.1

 

Thanks 

Carl Schreiber
6161
Carl Schreiber 2014.10.05 11:38  
Tell the Service Desk! And please post their answer here?
yalewang
591
yalewang 2014.10.06 01:44  
fxwizards:

Hi deusmacro,

 

I did recompile but unfortuately I still get not responding.

One more info that might help is that if I decrease the  Max Bars in History and Max Bars on Chart to 500 then it works fine.

On the other hand if I ncrease this number to 5000 let's say it crashes(NOT Responding).

Also, I run Windows 8.1

 

Thanks 

i encounter  this too .
Alain Verleyen
Moderator
29649
Alain Verleyen 2014.10.06 16:06  
fxwizards:

Hi deusmacro,

 

I did recompile but unfortuately I still get not responding.

One more info that might help is that if I decrease the  Max Bars in History and Max Bars on Chart to 500 then it works fine.

On the other hand if I ncrease this number to 5000 let's say it crashes(NOT Responding).

Also, I run Windows 8.1

 

Thanks 

It's seems your indicator is buggy.
Sima
9
Sima 2014.10.10 08:30  
angevoyageur:
It's seems your indicator is buggy.

Hi all,

 

I am also facing a challenge with MT4 Build 711. Two of my indicators which worked fine on MT4 Build 670 do not display on my charts after updating to Build 711. What are my options to get this rectified? I am not a coder/programmer.

Thanks. 

Alain Verleyen
Moderator
29649
Alain Verleyen 2014.10.10 09:45  
Brooklands:

Hi all,

 

I am also facing a challenge with MT4 Build 711. Two of my indicators which worked fine on MT4 Build 670 do not display on my charts after updating to Build 711. What are my options to get this rectified? I am not a coder/programmer.

Thanks. 

Either it's a problem with your indicators, either an MT4 bug. If you post the code, someone can check.

Otherwise you can try to write to the ServiceDesk of Metaquotes.

Sima
9
Sima 2014.10.10 11:00  

Hi,

thanks for the quick reply. I have enclosed the source files of the two indicators in question (DV_SineSupportMod_Text and Sinewave2) plus the one (CyclePeriod) which is required to run the two indicators. Any help to identify why these indicators have stopped working on Build 711 would be appreciated.

 

Many thanks again. 

PS It appears that I can only attach one file per message. I will send two more messages with enclosed files. 

Sima
9
Sima 2014.10.10 11:01  
2nd attachment
Files:
Sima
9
Sima 2014.10.10 11:01  
3rd attachment
Files:
/ /12
To add comments, please log in or register