Download MetaTrader 5

Tester potential bug or error???

To add comments, please log in or register
Dominic Gilbert
1639
Dominic Gilbert  

I'm experiencing a strange issue?

Like most on here, I have a designated MT4 offline back-testing platform. Weird thing is, when I boot up the MT4 platform for the first time, if I try to do a fresh back-test of an EA it won't place any trades or if it does it seems to drop out loads that it should have taken at the beginning!?

Although, I can see my comments being accurately updated which is odd.

What I have to do to get it working is then run a back-test of an EA that buys and sells at the market. I stop that, then revert back to my EA that I originally wanted. 

It then works :s !?


See this video: http://screencast.com/t/pJzilCC4ZOf

 

Let me know if I am missing something, i usually do :P 

Keith Watford
Moderator
10065
Keith Watford  
DomGilberto:

 I have a designated MT4 offline back-testing platform. Weird thing is, when I boot up the MT4 platform for the first time, if I try to do a fresh back-test of an EA it won't place any trades or if it does it seems to drop out loads that it should have taken at the beginning!?

If the platform is offline, how does it download symbol history data?
Dominic Gilbert
1639
Dominic Gilbert  
I import all the 1 minute bars and then I use the Period Converter script.

Strange isn't it :s?
Dominic Gilbert
1639
Dominic Gilbert  
Any one else have an opinion from the video I posted above? It's really odd!?

Sometimes I'll also be backtesting and the results are SOOOOO different :s!? No parameters or code changed?
Dominic Gilbert
1639
Dominic Gilbert  
I'm now getting randomly "Global Initialization failed"???
To add comments, please log in or register