visibility issue with rectangles: MT5 bug?

To add comments, please log in or register
anddm
34
anddm  

Dear friends,

I have noticed a strange behavior of filled rectangles (no matter whether drawn as background object) in my MT5 (build 1596): when changing timeframe, they are no more visibile, even though "all timeframes" is flagged.

Take for instance the following rectangle

on some XAUUSD chart, "all timeframes" flagged. Then, you will notice that this rectangle is not disaplyed in any timeframe lower then M10, while it is correctly visible in all the others.

This is really strange in my understanding, as I cannot remember any similar behavior with the old MT4 platforms...


Is it a bug? Or am I missing some particular feature of MT5?

In the latter case, may you suggest me some workaround?


Thanks in advances for any replay you feel to post me!


Best,

anddm

anddm
34
anddm  
Any comment and/or remark...?
Alain Verleyen
36675
Alain Verleyen  
anddm:
Any comment and/or remark...?
Please provide 2 screenshots, when it shows and one after switching timeframe.
anddm
34
anddm  
Alain Verleyen:
Please provide 2 screenshots, when it shows and one after switching timeframe.

I will give you more: the following are screenchots from a EURUSD chart. The rectangle is correctly there on D1, yet it disappears when switching to H1.

thanks!

Muhammad Syamil Bin Abdullah
1313
Muhammad Syamil Bin Abdullah  

I don't see any problem displaying rectangle object on time frame lower than daily chart, for example H1 and min15 chart the rectangle object stays as it is. Mine also MT5 build 1596.




Alain Verleyen
36675
Alain Verleyen  
anddm:

I will give you more: the following are screenchots from a EURUSD chart. The rectangle is correctly there on D1, yet it disappears when switching to H1.

thanks!

Unless I missed something it seems like a bug. Please report it to ServiceDesk.
penny128
20
penny128  
i've noticed thyat, was pissing me off
anddm
34
anddm  
Alain Verleyen:
Unless I missed something it seems like a bug. Please report it to ServiceDesk.

The ticket has been submitted.

Thank you!

Marcelo Costa
112
Marcelo Costa  
anddm:

The ticket has been submitted.

Thank you!


Same problem here... any solution??

To add comments, please log in or register