Download MetaTrader 5

MQL5 EAs

To add comments, please log in or register
Launch your trading signal. Make profit from paid subscription!
Apolodor
12
Apolodor 2010.07.15 23:18 

I have put de META 5 verson from Metaquotes. Graphics are received OK. But the experts folders do not work, when traying install some EA.

Instead indicators go  .Any help  please? 

Samuel Olowoyo
2241
Samuel Olowoyo 2010.07.21 12:04  
Apolodor:

I have put de META 5 verson from Metaquotes. Graphics are received OK. But the experts folders do not work, when traying install some EA.

Instead indicators go  .Any help  please? 

Hi Apolodor,

You statement is not very clear. Do you mean that you can not attach EAs and indicators to the charts? Or are you having problem locating where the expert folder is your system?

Please answer these questions so that we can know how to help you. 

Apolodor
12
Apolodor 2010.07.23 09:32  

AFter installed the MQL5 new version , it does not reconize my registration, and need a new number account .

I do not find a correct mail address that may help me. Thank you for your answer. Ap 

Rashid Umarov
Admin
11841
Rashid Umarov 2010.07.23 10:08  
Just open new demo account. Sorry.
Documentation on MQL5: Standard Constants, Enumerations and Structures / Environment State / Account Properties
  • www.mql5.com
Standard Constants, Enumerations and Structures / Environment State / Account Properties - Documentation on MQL5
WhatTheHulk
9
WhatTheHulk 2011.09.13 04:43  

I'm having trouble running my EA's. I've installed them into the correct directory (or at least I think). These EA's do not show up in the trade simulator or strategy tester. What am I doing wrong with the installation?

Directory

Rashid Umarov
Admin
11841
Rashid Umarov 2011.09.13 07:09  
WhatTheHulk:

I'm having trouble running my EA's. I've installed them into the correct directory (or at least I think). These EA's do not show up in the trade simulator or strategy tester. What am I doing wrong with the installation?

Read about Compiling
gino
5
gino 2011.09.15 12:51  

Hello,

I have a problem with using the EA wizard after adding new signal modules.

The newly added signal modules are not visible in the wizard for selection. I have restarted my MetaEditor several times but stil not visible. 

I have put the new signal module in a new folder as you can see below. (I have tried putting it in the include/expert/signal folder as well, and that didn't work either)

What am i doing wrong ?

 Gino. 

wizard 

 file location

file location2

 

To add comments, please log in or register