Download MetaTrader 5

ChartApplyTemplate under debug mode.

To add comments, please log in or register
Jerry Spence
216
Jerry Spence  

The first two lines of my program are:

DebugBreak();
bool retval=ChartApplyTemplate(0,"Jerry36.tpl");

I note that it looks for the templates in the MQL5\Files folder, and yet the main charting window expects them in Profiles\Templates. Why do they have to exist in two different places?

When I run the above program, it stops on the first debug line but when I proess F11 to move one line on, debugging ceases as though the program has ran on to the end. My template just has a colour scheme with a couple of indicators. There is no EA applied to it. Any idea what's happening?

-Jerry
Jerry Spence
216
Jerry Spence  
netconuk posted  :

The first two lines of my program are:

DebugBreak();
bool retval=ChartApplyTemplate(0,"Jerry36.tpl");

I note that it looks for the templates in the MQL5\Files folder, and yet the main charting window expects them in Profiles\Templates. Why do they have to exist in two different places?

When I run the above program, it stops on the first debug line but when I proess F11 to move one line on, debugging ceases as though the program has ran on to the end. My template just has a colour scheme with a couple of indicators. There is no EA applied to it. Any idea what's happening?

-Jerry

Is this fixed yet (if its a bug)? If not, what am I doing wrong?

-Jerry

Ilyas
1206
Ilyas  

ChartApplyTemplate

 

Note

The Expert Advisor will be unloaded and won't be able to continue operating in case of successful loading of a new template to the chart it is attached to.

Rashid Umarov
Admin
12052
Rashid Umarov  
In this Note an Expert Advisor means a script too.

chatnis
25
chatnis  
Rosh:
In this Note an Expert Advisor means a script too.

Did you solve this issue?

I can create the Templet file inside the Expert in simple command like changeing the Background ...

but i can't  find any solution for adding  new sub windows in expert adviser mode under debug.

BR

Chatnis 

 

chatnis
25
chatnis  

Hi,

This issue solved already? 

i am trying to find a solution for useing sub windows  when running debug mode expert adviser  

BR

chatnis. 

To add comments, please log in or register