Reinstalling Again and Again

To add comments, please log in or register
shettytushar
52
shettytushar  
Hi,

There is an issue with the <Deleted> indicator that I purchased here, its not working again when I attach it to a chart. And removing it and again installing it on the same account is using up all the available activations. My activations are getting wasted and soon there will be zero activations left. I have even contacted the author of the indicator. Please help.
Keith Watford
Moderator
24824
Keith Watford  

This is a users forum, not Metaquotes.

You should not be losing activations if using the indicator on the same computer.

You have contaced the vendor and if that is no good, only service desk can help you.

shettytushar
52
shettytushar  
Keith Watford:

This is a users forum, not Metaquotes.

You should not be losing activations if using the indicator on the same computer.

You have contaced the vendor and if that is no good, only service desk can help you.

Service desk is only for financial related issues.

Keith Watford
Moderator
24824
Keith Watford  
shettytushar:

Service desk is only for financial related issues.

Losing paid for activations is a financial issue, don't you think?

Anyway, nobody can help in the forum so the service desk is the only option open.

shettytushar
52
shettytushar  
Can somebody please help with this? I am losing activations just for reinstalling in again on the same account.
William Roeder
22675
William Roeder  
shettytushar: Can somebody please help with this?

What part of "nobody can help in the forum so the service desk is the only option" was unclear?

To add comments, please log in or register