Download MetaTrader 5
To add comments, please log in or register
Launch your trading signal and add account monitoring!
Carl Schreiber
5957
Carl Schreiber 2014.02.15 13:41 

Hi,

I am debugging a script. Before that I defined my default.tpl but as soon as press F5 (start debugging) a new chart is opened which is something else than what I defined as default :(

Gooly

whroeder1
13637
whroeder1 2014.02.15 15:26  
gooly: I defined my default.tpl
Tester uses <EAname>.tpl or tester.tpl
Carl Schreiber
5957
Carl Schreiber 2014.02.15 15:51  
WHRoeder:
Tester uses <EAname>.tpl or tester.tpl


ok, thanks,


Gooly

Carl Schreiber
5957
Carl Schreiber 2014.02.15 16:20  

sorry, the debugger does not use either default.tlp or tester.tlp.

Gooly

Alain Verleyen
Moderator
28645
Alain Verleyen 2014.02.15 17:06  
gooly:

sorry, the debugger does not use either default.tlp or tester.tlp.

Gooly

Try debug.tpl
Carl Schreiber
5957
Carl Schreiber 2014.02.15 21:08  
ok now it works - thanky you!
JdR9966
48
JdR9966 2014.02.28 16:32  

Hello,

Sorry for asking here, but I don't find info anywhere else. I'm following the MetaEditor User Guide procedure on debugging, and when I press the Start Debugging button, it seems there is an internal process on the program because the screen flickers once, but then nothing happens: I don't see the Debug tag in the Toolbox, nor the watching window...

Can someone help me, please, to launch the debugger? Thanks in advance.

/
To add comments, please log in or register