Download MetaTrader 5

mt4 asked me proxy serever during instalation

To add comments, please log in or register
mjconan
48
mjconan  
hello

mt4 asked me proxy serever during instalation
Marco vd Heijden
Moderator
5564
Marco vd Heijden  
Do you have service pack 3 installed ?
mjconan
48
mjconan  
no just service pack 2
Marco vd Heijden
Moderator
5564
Marco vd Heijden  
Yeah that's not going to work.
Alain Verleyen
Moderator
33360
Alain Verleyen  
mjconan:
no just service pack 2
What a surprise.

Service Pack 2 (SP2) was released on August 25, 2004

Maybe you could try on a Commodore 64.

The Client Terminal can operate under Microsoft Windows XP (SP3)/2003/Vista/2008/7/8/10. A processor that supports SSE2 instruction sets is required for operating as well.

Marco vd Heijden
Moderator
5564
Marco vd Heijden  
Alain Verleyen:
What a surprise.

Maybe you could try on a Commodore 64.

HAHAHAHAHA !!!!
Eleni Anna Branou
4304
Eleni Anna Branou  

Or on a Spectrum Z for a better chance!

Apart from the joke part, you couldn't believe how many people are still using Windows XP and they refuse to upgrade.

I know that this is bringing up again the discussion about moving from MT4 to MT5, but this is still works and really well. 

Alain Verleyen
Moderator
33360
Alain Verleyen  
Eleni Anna Branou:

Or on a Spectrum Z for a better chance!

Apart from the joke part, you couldn't believe how many people are still using Windows XP and they refuse to upgrade.

I know that this is bringing up again the discussion about moving from MT4 to MT5, but this is still works and really well. 

Yeah, playing with money on an unsupported system (since 2014), at least install SP3. People are so funny.
Eleni Anna Branou
4304
Eleni Anna Branou  
They are probably unaware of the risks they take in such an old system.
Alain Verleyen
Moderator
33360
Alain Verleyen  
Eleni Anna Branou:
They are probably unaware of the risks they take in such an old system.
The problem is not they are unaware, it's they don't care to be aware.
mjconan
48
mjconan  
thank you guys iam resolved this problem after updating to sp3
To add comments, please log in or register